Idee Markofka Toidutoast sündis 5 aprillil 2014 . Oma pisikest pesa ja päris oma kohta oleme teha tahtnud juba ammu. Nii sündiski hubane toidutuba Tallinnas, Tulika tänaval. Meie interjöör on inspireeritud ilusast Eesti loodusest, kaunist kasemetsast ja loodusandidest.
Millest selline nimi Markofka Toidutuba?
Kõik sai alguse peakokk Inga lemmiktoorainest porgandist – vitamiinirikkast, oranžist köögiviljast, mis lõputult üllatab erinevate roogade koostisosana. Olgu selleks siis soolane või magus roog. Lisades veel meie pere huumorimeel ja taust – nii muutsimegi sõna porgand vahva värvivarjundiga Markofkaks.
Otsustasime luua oma toidutoa sooviga pakkuda külastajatele maitseelamusi vastavalt olukorrale – kord oleme kohvik, koolituskeskus, õhtul restoran, sünnipäeva peokoht, tantsusaal või lihtsalt hea lõunasöögikoht.
E-R kell 09.00-16.00 pakume hääd kodutoitu
E-K alates 17.00 oleme valmis koolitama kõiki toiduhuvilisi igas vanuses
Valitud õhtutel eritellimustena N-L pakume erilisi õhtusööke; kohalikust toorainest valmistatud roogi otse peakoka südamest:)
Igal õhtusöögil uus menüü ja põnevad joogid nii siit kui sealt poolt piiri.
Tere tulemast!
Inga ja Sirle
2016
2015
- https://www.youtube.com/watch?v=SFpZ2VUm5_o
- http://www.konverentsid.ee/inga-paenurm-hea-toit-ei-tahenda-tingimata-kallist-toorainet
2014
- http://naistekas.delfi.ee/archive/retseptid-verivorsti-korvale-hapukapsapuree-ja-korvitsakreem?id=70231831
- http://www.parnupostimees.ee/2707752/presidendi-vastuvotul-pakutakse-praekartulit-soolaheeringaga
- http://www.felix.ee/?op=body&id=133&cid=521&cgid=
2012